Necati-Fikriye Dalaman Ortaokulu

Vizyon: Okulumuz her öğrencisinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını benimsemiştir. Okulumuz öğrencilerine anasınıfından 8. sınıfa kadar, geleceğin küreselleşen dünyasının ve toplumunun sağlıklı ve pozitif katılımcıları olmaları için gereken yetenek, bilgi, beceri ve ahlaki değerleri en üst düzeyde öğrencilerine kazandırmayı benimsemiştir.

Misyon: Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir. Okulumuz her çocuğun içindeki değerleri ortaya çıkarmaya; onları, haklarını koruyabilecek yapı ile donatmaya, insan ilişkilerini önemseyip, evrensel ilkelerle uyum kurabilmeye, bilginin yanında uygar davranışın önemini de bilen bireyler olarak yetiştirmeye çalışır.

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 258 8134111

WEB - https://necatifikriyedalamanortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KARATEKE MAH. KARATEKE SK. NECATI FIKRIYE DALAMAN ORTAOKULU BLOK NO: 19 HONAZ / DENİZLİ

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri -